https://zeleni-4ista4i.com/

Лесен начин за почистване на бижута

Бижутата добавят нещо специално към живота ни. Красиво е, но също така пази сантиментални спомени и може да се предаде през семейства. Използва се за признаване на постижения и отбелязване на важни етапи в живота ни. Но нашите ценни бижута не изглеждат нови завинаги. Нашето сребро, злато или платина е изложено на прах, лосиони, лак за коса, парфюм и много други по време на износването си. В един момент ще трябва да се почисти. Преди да се отправите към магазина за бижута, опитайте тези прости съвети, като използвате предмети в дома си, за да накарате бижутата си отново да блестят като нови.

ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ

Влакната на меката четка за зъби са идеални за навлизане в кътчетата на настройките за пръстени и колиета. Можете да използвате паста за зъби, смесена с топла вода, за меко търкане. Уверете се, че сте изплакнали обилно и подсушете с чиста, мека кърпа.

РАЗТВОР НА СОДА ЗА ХЛЯБ

Поставете вашите бижута в контейнер, като малка купа. Добавете вода, за да покрие и добавете сода за хляб. Това ще създаде мехурчета, които ще почистят натрупването върху бижутата. Оставете да кисне около пет минути, извадете и избършете с чиста, мека кърпа. Това е добре за злато, сребро и диаманти. Не се препоръчва за перли или скъпоценни камъни.

САПУН И ВОДА

Смесете няколко капки течен сапун в топла вода и потопете бижутата си в сместа за минута. Отстранете, избършете и полирайте, за да изведете блясъка.

ВРЯЩА ВОДА

За бижута от твърди метали това е лесно и евтино решение. Топлината разхлабва мръсотията, която след това може да бъде изтрита. Не използвайте този метод за перли или скъпоценни камъни.

Винаги, винаги подсушавайте добре бижутата си, преди да ги приберете. Сега, когато вашите пръстени и други подобни са чисти, защо да ги цапате отново, като почистите къщата си? Органът по почистването може да го направи вместо вас, за да можете да използвате времето си, за да правите нещата, които обичате. Свържете се с нас днес за безплатна оценка .

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Zeleni-4Ista4I