https://zeleni-4ista4i.com/

Кои сезони са най-подходящи за основно почистване?

Когато неприятният студ най-после си отиде и последната купчина сняг се превърна във вода, слънцето отново започва да наднича през прозорците на вашите прекрасни домове. Пролетните спомени за радост и смях ви завладяват, но скоро разбирате, че трябва да почистите дълбоко къщата си ASP. Дърветата възвръщат цветовете си и стават зелени, розови и бели.

Изведнъж всичко сякаш се събужда бавно, но повече от красиво, всяка стъпка от процеса. Естествено ни се иска да внесем тази свежест и чистота в домовете си.

Повечето хора започват своето дълбоко почистване, като първо премахнат всички неща, които вече не използват. Преглеждането на всички изоставени места в дома ви може да бъде доста изтощително, но това е необходимо, за да бъдете най-желаният домакин, най-добрият съсед или просто човек, който се гордее, че има най-чистия имот в града.

И така, накъде да отидем оттук? Това зависи само от нас.

Можете да изберете сами да направите досадно пролетно почистване на дома или да резервирате фирма за професионално почистване, която да освежи дома ви, когато ви е удобно.

Точно така работи основното почистване. Приветливата атмосфера на събиране на хора, независимо от сезона, е нещо, за което можете да завидите. Често се изисква професионална ръка, за да се постигнат такива удивителни резултати.

Стига да сте добре запознати с домашното почистване. Но основното почистване е съвсем различен вид работа.

За съжаление, еднократното почистване не винаги е в нашите възможности да почистим старателно сами, сами и да внесем пъстротата на тези сезони. Като цяло природата изглежда в перфектна хармония между растенията, животните и хората. Ето защо домовете трябва да са чисти и приветливи дори след Коледа. Цялата идея на гостите е и те, и вие да се чувствате комфортно по всяко време на годината.

Тук трябва да сте практични , а не страстен любител на изтока или със сигурност не експерт по фън шуй! Като универсална истина събираме ненужни неща през лятото и зимата, а сега е идеалният момент да се отървем от всичко това!

Освен че има напълно одобрен контролен списък , можете да проверите какво хората винаги трябва да включват в своето основно почистване през всички сезони:

 • Отървете се от стари и ненужни вещи;
 • Почистете всички повърхности от прах, петна и всякакви замърсявания;
 • Пране или химическо чистене на килими и тапицерия;
 • Измиване на подовете, почистване и полиране на пода;
 • Измийте и прозорците;
 • Измийте стените или ги почистете от прах;
 • Почистете вътрешността и екстериора на всички шкафове;
 • Почистете зад и под всички мебели;
 • Измиване на полилеи и плафони (всички осветителни тела);
 • Измийте и дезинфекцирайте плочките и всичко останало в тоалетната и банята;
 • Почистете ставите;
 • Изчистете всичко в кухнята до блясък – фурна, котлони, аспиратор, мивка, плот, хладилник.
 • Почистете всички малки уреди в кухнята;
 • Измийте тънки завеси, завеси; дамаска; одеяла;
 • Изперете декоративни възглавници;
 • Изперете щорите и персиените;
 • Измиване и аранжиране на терасите;
 • Почистете и подредете килера.
 • Реорганизирайте и изперете всички дрехи

Пролетно почистване – история и основи

Пролетното почистване, както го познаваме от миналото, е прекрасна традиция. И ако при някои домакини това словосъчетание буди радост и ентусиазъм, тъй като влагат целия си труд в това приключение, то при други тези думи носят смут и раздразнение.

Има добра новина за всички, които мразят пролетното почистване и смятат, че този вид работа е непосилна за тях. Фирмите за професионално почистване са спестяващи! Те ще ви помогнат независимо защо не искате да се отдадете на подобно занимание – дали защото ви е неприятно или защото сте заети и не можете да отделите няколко дни за основно почистване.

По-добре е да се доверите на професионални чистачи в тази сфера, защото така си гарантирате задоволяване и на най-високите очаквания, като клиентско обслужване. Разполагат с висококачествена почистваща техника и еко продукти за поддържане на 100% идеално чист дом.

В допълнение, те използват програми за контрол на качеството, включително проверка на място и проучвания на клиентите. Предвид обстоятелството, че са много добре запознати със специфичното взаимодействие на почистващите препарати с всеки тип покритие на мебелите и текстила във вашия дом, вие можете бъдете сигурни в резултата.

Освен това няма да намерите нито едно обезцветено петно ​​върху вашия килим или диван или повредена повърхност. Използвайки услугите на специализирана почистваща фирма, вашият дом ще заблести.

Независимо дали решите да направите основното си почистване през пролетта, есента или друг сезон, наистина е важно да отделите време и усилия и да не пропуснете нито едно кътче от дома си. Разбира се, не трябва да губите време в чакане! Много по-добре е да се свържете с фирма за професионално почистване, която да направи това вместо вас!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Zeleni-4Ista4I