zeleni-4ista4i

Как да почистите хладилника си

Доброто хранене започва в кухнята и този месец ви предизвикваме да се включите, като почистите и организирате хладилника си, за да сте сигурни, че сте готови за максимален успех!

За да почистите хладилника си, следвайте тези стъпки!

 1. Прегледайте съществуващата храна, като изхвърлите всякаква с изтекъл срок на годност или подозрителна храна. Уверете се, че вашата кухненска мивка е празна, преди да започнете, в случай че трябва да измиете контейнери или да използвате изхвърлянето на боклук, за да се отървете от храна.
   
 2. Извадете всичко от хладилника; препоръчваме предварително да освободите оптималното пространство на плота, за да имате достатъчно място за продукти, зеленчуци, подправки и всичко друго, което ще изваждате от хладилника. Ако имате бутилки или буркани, които са натрупали лепкавост или натрупани остатъци, избършете, преди да поставите обратно в хладилника.
   
 3. Отстранете всички рафтове, чекмеджета и стелажи; измийте ги в мивката с гореща вода и сапун. Допълнителен съвет от ЗЕЛЕНИТЕ ЧИСТАЧИ: Не пускайте студени стъклени рафтове или чекмеджета под гореща вода, защото стъклото може да се спука. Пуснете го първо при стайна температура и след това увеличете температурата. След почистване избършете с кърпа от микрофибър.
   
 4. Избършете вътрешността на вашия хладилник с разтвор от две супени лъжици сода за хляб, смесена с гореща вода. Ако има трудни за отстраняване повърхности, изтъркайте с гъба или четка за зъби. Подсушете с чиста кърпа или хартиени кърпи.
   
 5. Почистете външната страна с топла смес от сапун и вода или същата смес от сода за хляб, която сте използвали за вътрешността на хладилника. Ако имате хладилник от неръждаема стомана, използвайте кърпички за неръждаема стомана, за да избършете.
   
 6. Допълнителен съвет – Проверете бобините на кондензатора за прах, мръсотия или отломки.
   
 7. Накрая върнете всички чекмеджета и рафтове обратно в хладилника и след това поставете всички храни и подправки обратно в хладилника. Уверете се, че сте организирали така, че първо да вземете здравословните храни. Ако имате нужда от съвети как да организирате вашия хладилник, щракнете тук!

Ако почистването на хладилника ви изглежда непосилно, твърде заети сте или просто бихте предпочели да прекарате време в това, което обичате, не се притеснявайте – ние с удоволствие ще го направим вместо вас!

Почистващият орган предлага почистване на хладилник като допълнителна услуга; обадете се на нашите професионални чистачи 0897839374 или щракнете тук, за да научите повече: https://zeleni-4ista4i.com/ 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Zeleni-4Ista4I