zeleni-4ista4i

Какво ви трябва, за да поддържате колата си чиста

Поддържането на автомобила ви чист ще разшири ползите, които получавате от чистата къща . Има достатъчно хаос в трафика, няма нужда да чувствате хаос и в колата си. Точно както при чист дом, чистата ви кола ще ви помогне да сте съсредоточени, спокойни и по-малко стресирани като цяло… без значение за какво крещят децата на задната седалка. За да поддържате колата си чиста, дръжте тези прости елементи в колата си:

ДЪРЖЕТЕ торба за боклук в колата. Не е от онези сладки малки кошчета за боклук, които могат да поберат само обвивка от дъвка и кърпичка. Имате нужда от торба за боклук, която действително ще побере вашето пътуване през боклука и още! След това СМЕНЕТЕ торбата за боклук.

ДЪРЖЕТЕ бебешките кърпички в жабката си. Те са идеални за всички малки бъркотии, които се случват в колата. Те са спасител на живота!

В кухнята използваме подложки, в колата – постелки. Почиствайте ги ЧЕСТО и ще се изненадате колко чиста остава останалата част от колата.

Как мирише една кола , когато миризмата на „нова кола“ се оттегли? Отговорът може да варира, но вместо да добавяте освежител за въздух към сместа от съмнителни миризми, напръскайте интериора със спрей за премахване на миризми и оставете прозорците отворени, докато изсъхне. По този начин миризмата ще наподобява по-добре начина, по който изглежда… свеж и чист!

Много от вас може вече да съхраняват торби за многократна употреба в колата си за пазаруване. Но дори и да не го направите, ДЪРЖЕТЕ две или трима в колата си, за да улесните всички деца (и за вас) да изчистят предметите, които до известна степен са мигрирали от къщата и в колата ви. Като държите на разположение тези здрави платнени чанти, по-малко вероятно е колата ви да започне да изглежда като мобилна кутия за играчки.

Създайте си навик да съхранявате тези прости предмети в колата си и ще откриете, че поддържането на колата ви чиста е по-лесно от всякога.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Zeleni-4Ista4I